Za partnere

Za partnere

Za naše partnere u poslu - firme i pojedince koje se bave ugradnjom stolarije - u kompaniji SUNCE Marinković namenjen je poseban Pick & Go Program. U okviru Pick & Go programa profesionalni i individualni kupci SUNCE stolarije mogu kupiti gotove SUNCE prozore i vrata bez uračunatih troškova transporta i montaže.

S obzirom da je program namenjen i distributerima SUNCE stolarije karakterišu ga jedinstvene cene na našem tržištu uz vrhunski kvalitet proizvoda, ali i veoma stimulativna skala rabata.

Prozori su izuzetnog kvaliteta, napravljeni od visoko-kvalitetnih višekomornih nemačkih PVC profila i sa niskoemisionim staklom punjenim argonom koje je od 2010. godine standardizovano u SUNCU. Kvalitet SUNCE stolarije potvrđuju brojne reference, ali i standardi kvaliteta ISO 9001:2008 i CE oznaka koju nose svi proizvodi.

Kompanija SUNCE Marinković doo osnovana je daleke 1929. godine, zapošljava osamdeset radnika i jedna je od vodećih proizvođača aluminijumske i PVC stolarije u Srbiji.

Ukoliko imate svoju kompaniju za montažu stolarije, a potreban Vam je pouzdan partner koji Vam može ponuditi proizvod vrhunskog kvaliteta, obratite nam se. Pozivamo Vas da iskoristite ovu fantastičnu ponudu i postanete naš saradnik. Sve informacije o uslovima, kompaniji i našim proizvodima možete potražiti u službi prodaje u Kragujevcu ili našem predstavništvu u Beogradu.

 

Pick & Go Postanite naš partner

 

Kontakt osoba: Miloš Janjić, tel/fax: 034/330-870, e-mail:  milosj@suncemarinkovic.com

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!