Za investitore

Za investitore

Pogledajte naše referentne stambenih objekte

Ukoliko planirate izgradnju stambene zgrade obratite nam se za najkvalitetniju i najpovoljniju PVC i aluminijumsku stolariju.

U SUNCU je ponuda zaokružena i kreirana tako da odgovara najraznovrsnijim potrebama investitora. Osim prozora i vrata, proizvodni asortiman kompanije SUNCE čine i svi prateći proizvodi, kao što su roletne, komarnici, solbanci i okapnice... sve što je potrebno da zadovolji i najzahtevnije arhitektnoske projekte.

Kontakt osoba:
Miloš Janjić, menadžer prodaje
tel: 034/330-870
e-mail: milosj@suncemarinkovic.com

Pogledajte naše referentne stambenih objekte

Pogledajte naše referentne poslovnih objekte

Savremena arhitektonska rešenja za poslovne zgrade omogućavaju da se vaš objekat razlikuje od drugih. Za izgradnju poslovnih zgrada u ponudi SUNCA su staklene fasade i fasade od alubonda.

Staklene fasade su napravljene u kombinaciji aluminijumskih profila i staklenih panela renomiranih proizvođača. Staklo i aluminijum imaju vrhunske termoizolacione karakteristike. Staklo je lako za održavanje, veoma otporno na atmosferske uticaje, kao i temperaturne razlike. Pored efekta ekskluzivnosti objekta, staklene fasade pružaju i mogućnost izbora vrste i boje stakla. Fasade od alubonda imaju izuzetne estetske kvalitete. Alubond je dobar termo-izolator što smanuje troškove grejanja zimi i hlađenja leti. Fasadi od alubonda nije potrebno posebno održavanje, izuzetno je otporna na atmosferske uticaje, a dostupna je u gotovo svim bojama iz RAL karte.

Uz SUNCE fasadna rešenja Vaš objekat će dobiti na ekskluzivnosti i originalnosti!

Kontakt osoba:
Aleksandar Prokić, glavni inženjer
tel: 034/330-870 lok.118
e-mail: aleksandarp@suncemarinkovic.com

Pogledajte naše referentne poslovnih objekte

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!