Vrata i paneli

Vrata i paneli

Kupovinom SUNCE vrata napravićete prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na raspolaganju Vam je veliki izbor od preko 60 modela ulaznih panelnih vrata savremenog dizajna koji može biti prilagođen originalnom stilu Vašeg doma, ali i Vašoj potrebi za sigurnošću. Možete birati PVC i aluminijumske modele ili u saradnji sa našim savetnicima prodaje uraditi svoj model. SUNCE ulazna vrata su dugotrajna, otporna na vremenske uslove i veoma jednostavna za održavanje.

Toplotna izolacija

SUNCE paneli za ulazna vrata su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm. Dodatnu izolaciju dobijate izborom alumiijumskog profila sa termoprekidom koji će osigurati da Vaš dom bude zaštićen tokom zime.

Dizajn

SUNCE ulazna vrata su dostupna sa velikim brojem ukrasnih panela koji mogu dodatno ulepšati izgled Vašeg doma. Vaša SUNCE ulazna vrata možete ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama i pratećim proizvodima što omogućava uklapanje u sve stilove eksterijera i enterijera. Na raspolaganju su Vam i luksuzna inox panelna vrata modernog dizajna koja poseduju jedinstvene estetske kvalitete.

Novi modeli

Novi modeli panela i panelnih ulaznih vrata dizajnirani su sa inox detaljima, a dostupni su u bojama RAL karte i dekorima drveta. Po

 

Pogledajte brošuru sa novim modelima ulaznih vrata na ovom LINKU. http://www.suncemarinkovic.com/files/novi_modeli_vrata_2021.pdf

Kontaktirajte nas

Paneli za vrata

SUNCE paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm.

Osim za svoje potrebe, SUNCE proizvodi panele i uslužno. Cene panela se kreću od 65 - 85 € za mali panel i između 135 - 180 € u dinarskoj protivvrednsoti u zavisnosti od vrste panela.

Kontakt telefon: +381 34 330 870 i 301 485
Kontakt osoba: Ivana Milivojević

Sigurnost

Ukoliko je Vašem domu potrebna dodatna sigurnost na raspolaganju su Vam sigurnosne brave i mehanizmi renomiranih proizvođača. Iz našeg širokog asortimana izdvajamo:

  • Aluminijumska panelna vrata
  • Ulazna vrata
  • Industrijska vrata
  • Klizna vrata
  • Vrata sa sigurnosnim bravama
  • Unutrašnja vrata

Pogledajte galeriju vrata

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!