Primedbe i reklamacije

Primedbe i reklamacije

Kao porodična kompanija sa tradicijom dugom 85 godina, svesni smo činjenice da "ko radi - taj i greši". Zato Vas pozivamo da nam se obratite i podelite sa nama svoje predloge, primedbe i savete. Takođe, ukoliko imate reklamaciju na naše proizvode ili ste nezadovljni iz nekog razloga, molimo Vas da nam se obratite.

Naš princip poslovanja je da se briga o kupcu ne završava prodajom stolarije, već da tada tek počinje. Zato u SUNCU posebnu pažnju posvećujemo post prodaji i servisnoj službi. Kako biste bili upoznati sa pravilnim korišćenjem stolarije pogledajte uputstvo za rukovanje, održavanje stolarije i mere opreza u Garantnom listu na stranici Održavanje i pridržavajte se naših saveta kako bi vaša stolarija što duže bila funkcionalna.

 

Svi proizvodi kompanije SUNCE imaju garantni rok. Garancija od deset godina na postojanost profila vrata i prozora omogućiće da bezbrižno uživate u svim pozitivnim karakteristikama SUNCE stolarije. Garancija na staklo traje pet godina, a na okove je tri godine. Garancija na ostali prateći program solbanke, okapnice, roletne, ograde traje dve godine.

Unapred se radujemo Vašim sugestijama i primedbama, jer nas one mogu učiniti uspešnijima!

Pišite nam na servis@suncemarinkovic.com, preuzmite Obrazac za prijavu reklamacija sa leve strane ili popunite kontakt formular ispod. Takođe, možete nas i pozvati na jedan od naših kontakt telefona 034 617-0111.

Obrazac za prijavu reklamacije

Molimo Vas da odvojite par trenutaka i popunite Obrazac za prijavu reklamacije. Hvala Vam što nam pomažete da poboljšamo našu ponudu i kvalitet proizvoda i usluga.

Podaci o Kupcu

Podaci o stolariji

Kupljena stolarija je

Ugrađeni su proizvodi

Reklamacija

Zahtev potrošača - kupca

Popunjava Sunce

Odgovor kompanije SUNCE

Potpisi

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!