Posao

Posaopostanite deo našeg tima

Mi smo porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijumske, PVC i aluminijum/drvo stolarije sa tradicijom poslovanja od 1929. godine. Kao kompanija koja je orijentisana na stalni razvoj i inovatnivnost tražimo perspektivne, stručne i obrazovane kadrove. Ukoliko ste zainteresovani za rad u modernom preduzetničkom okruženju pošaljite prijavu na naše aktuelne konkurse i bazu podataka kandidata tako što popunite formular za posao:

Formular

 

ŠKOLA PRODAJE U Beogradu

Ukoliko želite da se bavite prodajom, a nemate radnog iskustva Škola prodaje može biti sjajna odluka za vas. 

Šest odabranih kandidata dobiće priliku za učenje i sticanje radnog iskustva u dinamičnom svetu prodaje. Program je zamišljen na sledeći način:

- 7 dana intezivne obuke sa ikusnim prodavcima i ljudima iz prakse, plus

- 7 dana tehničke obuke iz oblasti proizvodnje ALU i PVC stolarije

 

Najbolji kandidati dobiće ponudu za angažman u prodajnom timu kompanije SUNCE Marinković u Beogradu. Konkurs je otvoren za sve studente završnih godina ili diplomce fakulteta društvenih i tehničkih nauka bez radnog iskustva.

Priajva se vrši elektronskim putem, na e-mail adresu konkurs@suncemarinkovic.com i potrebno je dostaviti CV na srpskom jeziku (preporučujemo evropski format) i motivaciono pismo.

Rok za prijavu je od 21.maja do 05.juna 2018. godine. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. 

Kompanija SUNCE Marinković doo iz Kragujevca usled povećanog broja zahteva planira otvaranje predstavništva u nekom od gradova na teritoriji Vojvodine. Zato tražimo kandidata za radno mesto

Komecijalista za prodaju Al i PVC stolarije​

Uslov za prijavu je minimum IV stepen stručne spreme i iskustvo od 2 godine na istim ili sličnim poslovima,  pošaljite Vašu prijavu sa biografijom na adresu:

konkurs@suncemarinkovic.com

U propratnom pismu navesti razlog zbog čega bi trebalo predsavništvo kompanije Sunce Marinković otvoriti u vašem gradu.

Svoje prijave sa biografijom pošaljite na: „SUNCE Marinković“ d.o.o., Lepenički bulevar 39, 34000 Kragujevac, sa naznakom „Za konkurs: Komercijalista Vojvodina" ili na konkurs@suncemarinkovic.com Kompanija SUNCE Marinković poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja. Rok za slanje prijava je 15.03. 2018. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Zbog povećanog obima posla kompanija Sunce Marinković iz Kragujevca traži kandidate za poziciju

Vozač C kategorije​

Uslov za prijavu je minimum IV stepen stručne spreme i iskustvo od 2 godine na istim ili sličnim poslovima,  pošaljite Vašu prijavu sa biografijom na adresu:

konkurs@suncemarinkovic.com

Ukoliko želite da radite u porodičnoj kompaniji sa bogatom tradicijom svoju prijavu a biografijom pošaljite na: „SUNCE Marinković“ d.o.o., Lepenički bulevar 39, 34000 Kragujevac, sa naznakom „Za konkurs: Komercijalista Vojvodina" ili na konkurs@suncemarinkovic.com Kompanija SUNCE Marinković poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja. Rok za slanje prijava je 15.03. 2018. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Zbog povećanog obima posla kompanija Sunce Marinković iz Kragujevca traži kandidate za poziciju

Radnik na utovaru i slaganju pozicija​

Uslov za prijavu je minimum IV stepen stručne spreme i iskustvo od 2 godine na istim ili sličnim poslovima,  pošaljite Vašu prijavu sa biografijom na adresu:

konkurs@suncemarinkovic.com

Ukoliko želite da radite u porodičnoj kompaniji sa bogatom tradicijom svoju prijavu sa biografijom pošaljite na: „SUNCE Marinković“ d.o.o., Lepenički bulevar 39, 34000 Kragujevac, sa naznakom „Za konkurs: Komercijalista Vojvodina" ili na konkurs@suncemarinkovic.com Kompanija SUNCE Marinković poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja. Rok za slanje prijava je 15.03. 2018. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!