Posao

Posaopostanite deo našeg tima

Mi smo porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijumske, PVC i aluminijum/drvo stolarije sa tradicijom poslovanja od 1929. godine. Kao kompanija koja je orijentisana na stalni razvoj i inovatnivnost tražimo perspektivne, stručne i obrazovane kadrove. Ukoliko ste zainteresovani za rad u modernom preduzetničkom okruženju pošaljite prijavu na naše aktuelne konkurse i bazu podataka kandidata tako što popunite formular za posao:

Formular

 

GLAVNI MONTAŽER / POMOĆNIK MONTAŽERA STOLARIJE BG

Da li želite da se priključite našem uspešnom timu i radite u modernom preduzetničkom okruženju? Ako ste profesionalni i odgovorni, javite nam se! Za “Sunce Marinković doo”, predstavništvo u Beogradu_ tražimo kandidate za poziciju:

 

GLAVNI MONTAŽER / 
POMOĆNIK MONTAŽERA STOLARIJE

Uslovi:

  • Minimum III stepen stručne spreme, iskustvo od minimum dve godine u radu sa stolarijom ili sličnim poslovima, položen vozački ispit B kategorije – aktivan vozač, odgovornost, komunikativnost, preciznost.

Vaše prijave sa biografijom slati na: konkurs@suncemarinkovic.com sa naznakom:  za konkurs - montaža. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Kompanija „SUNCE Marinković“ d.o.o. poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja. 
Rok za slanje prijava je 15.09.2018.

ŠKOLA PRODAJE U Beogradu

Ukoliko želite da se bavite prodajom, a nemate radnog iskustva Škola prodaje može biti sjajna odluka za vas. 

Šest odabranih kandidata dobiće priliku za učenje i sticanje radnog iskustva u dinamičnom svetu prodaje. Program je zamišljen na sledeći način:

- 7 dana intezivne obuke sa iskusnim prodavcima i ljudima iz prakse, plus

- 7 dana tehničke obuke iz oblasti proizvodnje ALU i PVC stolarije

 

Najbolji kandidati dobiće ponudu za angažman u prodajnom timu kompanije SUNCE Marinković u Beogradu. Konkurs je otvoren za sve studente završnih godina ili diplomce fakulteta društvenih i tehničkih nauka bez radnog iskustva.

Prijava se vrši elektronskim putem, na e-mail adresu konkurs@suncemarinkovic.com i potrebno je dostaviti CV na srpskom jeziku (preporučujemo evropski format) i motivaciono pismo.

Rok za prijavu je od 21.maja do 05.juna 2018. godine. Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. 

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!