Posao

Posaopostanite deo našeg tima

Mi smo porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijumske, PVC i aluminijum/drvo stolarije sa tradicijom poslovanja od 1929. godine. Kao kompanija koja je orijentisana na stalni razvoj i inovatnivnost tražimo perspektivne, stručne i obrazovane kadrove. Ukoliko ste zainteresovani za rad u modernom preduzetničkom okruženju pošaljite prijavu na naše aktuelne konkurse i bazu podataka kandidata tako što popunite formular za posao:

Formular

 

OBUKA ZA ZANIMANJE MONTER ALU I PVC STOLARIJE

Program Znanjem do posla  
Projekat „Obuka za zanimanje Monter ALU i PVC stolarije“

BUSINESS INNOVATION PROGRAMS RASPISUJE

JAVNI POZIV

za prijavljivanje za obuku za zanimanje Monter ALU i PVC stolarije

U programu učestvuju dve kompanije:

- Sunce Marinković

- Alu Roll

 

 Ko se može prijaviti?

Uslovi za učešće na obuci:

- Starost do 35 godina,

- III stepen stručne spreme,

- Veštine komunikacije i timskog rada,

- Spretnost u ručnom radu.

 

Šta dobijate prijavom na konkurs?

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radom mestu za zanimanje Monter ALU i PVC stolarije, koje je veoma traženo na tržištu rada. Svi polaznici koji uspešno završe obuku, dobiće sertifikat o završenoj obuci.

Tokom praktičnog dela obuke u kompaniji polaznici ostvaruju pravo na mesečnu naknadu za vreme provedeno na obuci.

Kako je program osmišljem?

- Prvi deo obuke je teoretskog tipa, traje 56 sati i odvijaće se u kompanijama.  Kroz ovaj deo obuke kandidati si pripremaju za praktični deo.

- Po završetku teoretskog dela obuke, sledi praktični deo, koji se odvija u jednoj od partnerskih kompanija i traje 304 sata. Tokom praktičnog dela, kandidati uče u praksi posao Montera ALU i PVC stolarije, razvijaju potrebna znanja i veštine, uz iskusne mentore i stručnjake u datoj oblasti. Po završetku praktičnog dela obuke, polaznici polažu završni ispit. Okvirni period realizacije stručne prakse – praktičnog dela obuke je maj – jul 2019.

- Kandidatima koji polože završni ispit,ostave najbolji utisak na praktičnom delu obuke i zadovolje zahteve partnerske kompanije, biće ponuđena mogućnost zapošljavanja.

Ukupan planirani broj polaznika obuke na radnom mestu je 16.

Kako se možete prijaviti?

Prijavljivanje za obuku se vrši dostavljanjem popunjene prijave u propisanom obrascu na e-mail ms@bips.no ili lično u prostorijama Business Innovation Programs-a (BIPS), Trg topolivaca 4, kancelarija 1, svakog radnog dana od 9.00 do 14.00 časova.

Rok za prijavu je 20.04.2019. god.

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem e-maila ms@bips.no ili telefona 060/4405568.

Klikom na link ispod možete preuzeti prijavni obrazac. Popunjeni prijavni obrazac pošaljite na email ms@bips.no

Link

Vozač C kategorije

Da li želite da se priključite našem uspešnom timu i radite u modernom preduzetničkom okruženju? Ako ste profesionalni, odgovorni i spremni na učenje, javite nam se. Tražimo kandidate za poziciju u Kragujevcu

Vozač C kategorije​

Uslovi: 

  • Obrazovanje: III stepen stručne spreme
  • Dodatna znanja: vozačka dozvola C kategorije
  • Iskustvo od minimum 2 godine na istim ili sličnim poslovima

Opis posla: 

  • Svakodnevni prevoz ljudi i robe na teritoriji Srbije

Vaše biografije sa prijavom pošaljite elektronskim putem ili poštom na: „SUNCE Marinković“ d.o.o., Lepenički bulevar 39, 34000 Kragujevac, sa naznakom „Za konkurs: Vozač" ili na konkurs@suncemarinkovic.com Kompanija SUNCE Marinković poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja.

Rok za slanje prijava je 29.03. 2019.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Radnik na utovaru i slaganju pozicija

Da li želite da se priključite našem uspešnom timu i radite u modernom preduzetničkom okruženju? Ako ste profesionalni, odgovorni i spremni na učenje, javite nam se. Tražimo kandidate za poziciju u Kragujevcu

Radnik na utovaru i slaganju pozicija​

 

Vaše biografije sa prijavom pošaljite elektronskim putem ili poštom na: „SUNCE Marinković“ d.o.o., Lepenički bulevar 39, 34000 Kragujevac, sa naznakom „Za konkurs: Radnik na utovaru i slaganju pozicija" ili na konkurs@suncemarinkovic.com Kompanija SUNCE Marinković poštuje načela ravnopravnosti i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja. 

Rok za slanje prijava je 29.03. 2019. 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!