Ograde

Ogradeograde i terase dodatno upotpunjuju izgled Vašeg doma

SUNCE ograde i terase dodatno upotpunjuju izgled Vašeg doma. Bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim ogradama, montaža aluminijumskih ograda je predviđena za sve visine i namene, za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene namene, enterijere i eksterijere.

Karakteristika naših ograda je prilagodljivost svim zahtevanim visinama i željenim oblicima, kao i gotovo neiscrpan izbor oblikovanja i finalne obrade aluminijuma i boja PVC-a, što omogućava primenu i kod rekonstrukcija potkrovlja, galerija, poslovnog ili drugog prostora.

Konstrukcija se sastoji od zglobno formiranih aluminijumskih profila zategnutih čeličnim šipkama, što joj daje fleksibilnost, čvrstu, trajnu i kvalitetnu estetsku obradu.  Svi stubovi ograde se vezuju direktno za podlogu (i to po mogućstvu vertikalnom vezom ili horizontalnom bočnom vezom), a krajnji stubovi se radi sigurnosti dodatno vezuju za zid.

SUNCE ograde i gelenderi će dodatno ulepšati izgled Vašeg doma. Izrađuju se od aluminijuma, u svim željenim, gotovo neiscrpnim oblicima.  Predviđene su za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene objekte, enterijere i eksterijere. Izuzetnu primenu nalaze prilikom rekonstrukcija potkrovlja, galerija, poslovnog i stambenog prostora.  

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!