FAQ najčešća pitanja

FAQ najčešća pitanja

Kako da na najlakši način zamenim stolariju?

Opšti uslovi poslovanja

Misija kompanije SUNCE je da kupovinu stolarije učini jednostavnom. Prvi korak je da nas pozovete ili posetite u salonu, predstavništvu ili kod zastupnika. Naši inženjeri će u dogovorenom terminu izaći na teren, uzeti mere i uraditi neobavezujuću ponudu za izradu i zamenu stolarije. Inženjerima SUNCA se možete obratiti i ukoliko vam je potreban savet ili rešenje vezano za izbor prozora i vrata. Nakon što se dogovore uslovi i potpiše ugovor u SUNCU počinjemo da izrađujemo vašu stolariju. Pravilo u SUNCU je da se zahtevi kupaca rešavaju se u najkraćem roku. Nakon potpisivanja ugovora i prihvatanja uslova posla počinje izrada naručene Sunce stolarije koja će za 7-10 dana zameniti stare prozore i vrata u Vašem domu. Ekipa iskusnih montažera dolazi u dogovoreno vreme i u zavisnosti od obima posla u proseku za 1-6 sati ugrađuje kompletnu stolariju.

Opšti uslovi poslovanja

Kako se vrši demontaža stare stolarije?

Montažeri SUNCA vrše demontažu stare stolarije i to po pravilu uz najmanje moguće oštećenje zidova. Skidanje stare stolarije je često komplikovan posao, tako da morate računati da će doći do određenih oštećenja zidova i ivica otvora. Veoma stručni montažeri SUNCA se trude da prilikom skidanja stare stolarije oštećenja budu minimalna. Demontaža stare stolarije se ne naplaćuje, osim u slučajevima kada je skidanje stolarije komplikovano i kada zahteva puno vremena. U tom slučaju demontaža se naplaćuje 5 eura u dinarskoj protivvrednosti po otvoru. Nakon ugradnje stolarije biće potrebno da angažujete i zidara kako bi obavio završnu obradu ivica otvora.

Koji su načini i uslovi plaćanja u SUNCU?

SUNCE stolarija se plaća iz dva puta. Prvi, avansni deo od minimum 70% plaća se prilikom potpisivanja ugovora, a drugi nakon montaže stolarije. Kupcima SUNCE stolarije na raspolaganju i dva instrumenta odloženog plaćanja: subvencionisani krediti koji se mogu ostvariti većine poslovnih banaka i krediti za energetsku efikasnost. Za stalne kupce i prijatelje SUNCE odobrava specijalne popuste u toku cele godine.

Da li SUNCE daje garanciju za svoje proizvode i koliko ona traje?

Petogodišnja garancija na postojanost profila nemačkog proizvođača profila Rehau omogućiće da bezbrižno uživate u svim pozitivnim karakteristikama SUNCE stolarije. Garancija na staklo traje pet godina, a na okove je takođe pet godina.

Da li je PVC bezbedan i da li je tačno da sadrži toksične materije?

Polyvinilhlorid (PVC) je materijal koji se dobija iz prirodnih sirovina soli i nafte. Preko celog niza proizvodnih postupaka stvara se PVC u obliku praha. PVC je jedan od najprilagodljivijih, najekonomičnijih i najrasporstranjenijih materijala visoke postojanosti. PVC se koristi za proizvodnju profila naročito u zemljama EU koje su inače veoma osetljive po tom pitanju, tako da u PVC-u nema aditiva negativnih po ljudsko zdravlje

Da li je tačno da su bolja aluminijumska vrata od PVC vrata?

Reč je o dve različite vrste vrata napravljenih od visokokvalitetnog materijala sa različitim prednostima. PVC je materijal koji ima bolje termoizolacione karakteristike od aluminijuma tako da je bolji izolator. Sa druge strane aluminijum je čvrst materijal koji je pogodan za velike otvore. U SUNCU preporučujemo da se za veće otvore, dvokrilna vrata sa nadsvetolom opredelite za aluminijumsku varijantu, a ako su potrebna spoljna ili unutrašnja manja vrata svakako je bolji izbor PVC.

Koje su prednosti PVC prozora sa aluminijumskom oblogom?

PVC prozor sa Al oblogom izrađen je od kvalitetnog PVC profila profila u beloj boji koji sa spoljašnje strane ima aluminijumsku oblogu u boji po vašoj želji. Prednost ovog prozora je dobra termo i zvučna izolacija koja se postiže PVC profilom, tri dihtung gume i troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom, kao i veliki izbor boja AL obloge koje se uklapaju u Vaš eksterijer.

Da li se dolazak inženjera i izrada ponude po merama plaća?

Dolazak inženjera i izrada ponude se ne naplaćuju. SUNCE pruža podršku svojim kupcima u toku i nakon kupovine stolarije. Inžernjerima SUNCA se možete obratiti ukoliko Vam je potreban savet vezan za izbor prozora i vrata ili ako želite da proanaliziramo Vašu investiciju. Naš stručni tim će Vam predložiti najbolja moguća rešenja shodno Vašim zahtevima.

Kako mogu da postanem zastupnik ili distributer stolarije SUNCE ?

Više informacija o programu saznajte OVDE Svi zainteresovani za program Pick & Go se mogu javiti našem menadžeru prodaje za Pick & Go program na telefon 034-330-870 i sa njim dogovoriti posetu i detalje oko buduće saradnje.
Više informacija o programu saznajte OVDE

Na koji način mogu da prijavim reklamaciju?

Prijate reklamaciju ovde

Ukoliko je potrebno da se vaša stolarija našteluje, imate reklamaciju ili želite da nam pošaljete vaš komentar, možete nam se obratiti na telefon 034/617-0111. Operateru možete ostaviti vaše podatke i opis reklamacije. Pravilo u SUNCU je da se zahtevi kupaca rešavaju u najkraćem roku, tako da će naš servisni tim odmah po prijemu reklamacije početi sa njenim rešavanjem. Svoje reklamacije ili primedbe možete poslati i preko web sajta, u delu Servis.

Prijate reklamaciju ovde

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!