VELUX

VELUXRoof window bringing more light and fresh air

VELUX jesenja akcija

Još jedna sjajna akcija kompanije VELUX traje od 05. oktobra do 19.novembra. Uz kupljeni prozor iz Standard, Standard Plus ili Premium kategorije sa opšivkom EDW 2000 i spoljnom tendom MHL, automatski produžavate garantni rok na 10 godina, a na poklon dobijate unutrašnju roletnu. Uštedite kupujući u paketu.

VELUX krovni prozori - NOVA GENERACIJA

Novi VELUX prozor donosi više svetlosti i svežeg vazduha, a samim tim bolji komfor i kvalitet života. Moderniji i atraktivniji dizajn omogućava 18% više svetlosti, ali i bolju energetsku efikasnost. Veća staklena površina dobijena je razvojem profila, s tim što zadržana spoljna dimenzija prozorskog okvira kako bi se olakšala zamena starih prozora novim. Zbog veće površine stakla veći je i toplotni dobitak zbog više sunčeve svetlosti koja prodire u prostor. Smanjeni su toplotni gubitci u toku zime zahvaljujući visoko efikasnom izolacionom materijau (VEUX Thermo Technology)

VELUX krovni prozori osvežiće enterijer vašeg potkrovlja, doprineti uštedi energije i obezbediti vam bolji komfort tokom cele godine. Odaberite jedan od modela krovnih prozora i balkonskih prozora, spoljašnjih i unutrašnjih tendi i roletni... Uzorak VELUX krovnog prozora možete pogledati u salonu kompanije Sunce Marinković u Kragujevcu.

Kreditiranje

Pored proizvoda kompanije SUNCE, svi modeli odloženog plaćanja odnose se i na VELUX proizvode. Beskamatna kupovina na odloženo karticama UniCredit banke, Banke Intese i Komercijalne banke, kao i povoljni krediti Halkbank banke i Pro Credit banke su na raspolaganju kupcima i za VELUX proizvode. Više informacija pogledajte OVDE.

Pozovite i zakažite BESPLATNE konsultacije sa našim stručnjacima u vezi sa izborom i ugradnjom VELUX proizvoda.

Uz montažu VELUX prozora i pratećih proizvoda trasport je GRATIS.

GLL/GLU

Detaljnije Krovni prozori sa gornjim i donjim otvaranjem izuzetnog VELUX kvaliteta i dizajna

Nov energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem održava vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ovaj prozor karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozor sa gornjim upravljanjem je pogodan za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

GZL i GZL b

Detaljnije Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim i donjim upravljanjem. Elegantna ručka za otvaranje – novi dizajn kako bi otvaranje i zatvaranje jednom rukom bilo još lakše. Sada je dostupan sa integrisanom ventilacijom i filterom za prašinu i insekte

GDL Cabrio

Detaljnije Jedinstven krovni prozor koji se otvara u krovni balkon

Cabrio svakom prostoru u potkrovlju pruža novu dimenziju – samo otvorite gornji element na gore, a donji ka spolja, te zakoračite na vaš novi krovni balkon. Otvaranje donjeg dela automatski podiže integrisanu ogradu koja će vam pružiti neophodnu sigurnost.

GPL/GPU

Detaljnije Panoramski pogled uz uštedu energije i čist vazduh

Živite život sa predivnim panoramskim pogledom! Ovaj prozor sa dvostrukim vešanjem omogućava otvaranje tako da možete da se ispravite i prepustite spoljašnjem svetu. Savršen izbor kada želite da u svom domu imate osećaj kao da ste napolju. Druga prednost je laminirano staklo za dodatnu sigurnost i ThermoTechnologyTM izolacioni sistem koji vas greje kada je napolju hladno.

Opšivke

Detaljnije Sigurna veza sa krovom

Opšivke zaobljenih ivica koje se preklapaju sa krovom obezbeđuju vodootpornu vezu između prozora i krova i osiguravaju efikasnu drenažu kišnice. Standardne VELUX opšivke se prave od aluminijuma. Bakarne opšivke i zaštitni delovi prozora za bakarne krovove su takođe dostupni. Molimo Vas, kontaktirajte VELUX kancelariju. Ukoliko želite specijalnu opšivku za biber crep EDB, molimo kontaktirajte VELUX kancelariju.

Ugradnja

Detaljnije Proizvodi za ugradnju – dodatna izolacija i sigurnost

Za optimalnu izolaciju preporučujemo korišćenje VELUX BDX izolacionog kompleta za ugradnju prozora koji se sastoji od termoizolacionog okvira, hidroizolacione košuljice i drenažnog odvoda. Ukoliko koristite BDX termo i hidroizolacioni set, nudimo 10 godina garancije umesto uobičajenih 5 godina.

- Dobro ENERGETSKO REŠENJE
- 10 GODINA GARANCIJE za krovne prozore i opšivke ugrađene sa BDX setom

Integra

Detaljnije GGL 306021 VELUX INTEGRA® i GGU 006021 VELUX INTEGRA®



Ako želite vrhunsku udobnost, VELUX INTEGRA® krovni prozor na daljinsko upravljanjeje rešenje. Dolazi sa potpuno novim daljinskim upravljačem sa ekranom osetljivim na dodir, tako da možete da kontrolišete i prozor i dodatne proizvode – kao što su unutrašnje roletne, tende i spoljašnje roletne – iz bilo kog mesta u kući. Urađen senzor za kišu osigurava da se prozor zatvara automatski, ako počne da pada kiša. Dostupan je u obe verzije i na električno i na solarno upravljanje i predstavlja ultimativni krovni prozor za ugadnje van domašaja ili kada je potrebna dodatna udobnost.

Zaštita od sunca

Detaljnije Zaštita od sunca, toplote i insekata

NOVI proizvodi i nove kolekcije 2016-2017.

Pogledajte nove kolekcije, nove proizvode, kao i standardne proizvode VELUX iz kategorije zaštite od sunca, toplote i insekata. VELUX roletna za zatamnjenje, rimska roletna i plisirana roletna su novi proizvodi koji predstavljaju jednostavna i veoma pristupačna rešenja koja pružaju zatamnjenje i prijatnu atmosferu za san i odmor.