Dodatni proizvodi

Dodatni proizvodikomarnici i podprozorske daske

Komarnici

Komarnici pružaju zaštitu od komaraca i drugih insekata. Izrađeni su od kvalitetnih aluminijumskih profila i mrežice od fiberglasa. Na raspolaganju su Vam:

  • rolo komarnici
  • plise komarnici
  • fiksni komarnici
  • američki komarnici za vrata

Podprozorske daske

Funkcionalnost i estetiku SUNCE stolarije dodatno poboljšavanju podprozorske daske

  • Solbanci – unutrašnje podprozorske daske se izrađuju od visoko kvalitetnog PVC u beloj boji i boji mermera u različitim dužinama.
  • Okapnice – spoljašnje podprozorske daske izrađene su od pocinkovanog i plastificiranog lima u različitim dimenzijama i bojama

Plastifikacija predstavlja elektrostatičko nanošenje boje u obliku praha prskanjem, a zatim i pečenjem u pećima. Plastifikacija dodatno štiti aluminijum i omogućava širok spektar boja iz RAL karte.

KONTAKT OSOBA:
Plastifikacija: Dušan Mojsić +381 34 383 900

 

Sigurnosna vrata Schild

U ponudi kompanije SUNCE Marinković su i Schild sigurnosna vrata za stanove. Schild vrata karakteriše visok nivo sigurnosti i kvaliteta izrade. Potpuno su prilagođena merama otvora vrata vašeg doma i napravljena od čeličnih profila što omogućava izuzetnu otpornost i čvrstinu. Vrata su preko ankera pričvršćena za zid što garantuje povećanu sigurnost i sprečava odvaljivanje vrata od strane provalnika.

Poseban sigurnosni aspekt Schild vrata dobijaju zahvaljujući bravi sa EURO cilindrom, zaključavanjem u čak 8 tačaka (5 pokretnih šipova i 3 fiksna) i blokadom kvake u zaključanom položaju što garantuje bezbednost doma. Špijunka je širokougaona, tako da se može videti veliki deo prostora ispred vrata. Čelični HV lim preko krila sa spoljašnje strane onemogućava provalnika da probije krilo i tako uđe u vaš stan.

Krilo Schild vrata je teško oko 80kg, ali se veoma lako zatvara i otvara jer ga nose kovane šarke preko kugličnih ležajeva. Detalje o vratima Schild pogledajte na našem BLOGU, web sajtu kompanije www.schild.rs a uzorke vrata u salonima naše kompanije u Kragujevc, Beogradu, Požarevcu, Jagodini i Aranđelovcu.

 

Sobna vrata Supporta

U asortimanu SUNCA su i unutrašnja sobna vrata kompanije Supporta koja karakteriše moderan dizajn, vosok kvalitet i cenovna pristupačnost. Sobna vrata Supporta su presvučena CPL laminatnim folijama, poseduju vodootpornu zaštitu, a isporučuju se sa ugrađenom magnetnom bravom. 

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!