header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

PVC PROZOR NE MORA BITI BEO

06.03.2020

Ukoliko ne želite klasičan beli PVC prozor, u kompaniji SUNCE Marinković vam možemo preporučiti dve varijante : PVC u boji drveta i PVC prozore u boji.

PVC U BOJAMA DRVETA

Za prirodni izgled i uklapanje u tradicionalne ili rustične stilove enterijera, preporučujemo vam, pored profila u kombinaciji aluminijum/drvo, i PVC prozore u dekorima drveta. Za sve ljubitelje teksture drveta, kojih ima sve više, na raspolaganju su prozori koji kombinuju najbolje karakteristike drveta i PVC materijala.

Za sve one koji vole prirodu i prirodne boje, a žele da iskoriste sve prednosti savremenih prozorskih tehnologija, možemo ponuditi PVC prozor sa dekorom drveta. Kompanija SUNCE Marinković preporučuje ove prozore kao element klasičnog stila prilikom renoviranja stare kuće ili kod rustičnog stila enterijera.

     S obzirom da kombinuje prednosti dva materijala drveta i PVC-a, prednosti kod PVC prozora sa drvo dekorom su brojne:

  • jednostavno održavanje
  • prirodni izgled teksture drveta
  • veliki izbor kombinacija

     Kada se radi o održavanju PVC je, pre svega veoma otporan na sve atmosferske uticaje i promene temperatura. Jednostavno se održava i dovoljno je da ga povremeno obrišete mokrom krpom, bez primene agresivinih i abrazivnih sredstava za čišćenje.

 

PVC PROZOR U BOJI

Za moderan i originalan izgled vašeg doma, kompanija SUNCE preporučuje PVC prozore u boji po vašem izboru.
Prozorski profili i vrata svakako utiču na izgled i estetiku enterijera i eksterijera vašeg doma.  Visokokvalitetni profil od nemačkog šestokomornog profila u boji po vašoj želji doprineće ne samo originalnom izgledu vašeg doma, već će i povećati njegove termoizolacione karakteristike.

PVC stolarija SUNCE napravljena od profila renomiranog nemačkog proizvođača Rehau obzebeđuje veliki izbor boja i varijanata dizajna. Takođe sve folije i boje podležu pre prve primene detaljnim analizama, dugotrajnom ispitivanju i izlaganju najvišim opterećenjima. Za vas to znači da dobijate proizvod u skladu sa najvišim industrijskim standardima uz punu garanciju proizvođača. 

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!