header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

SUBVENCIONISANI KREDITI ZA STOLARIJU

27.06.2012

 

Fotolia_36833991_L Kompanija SUNCE Marinković u saradnji sa Čačanskom bankom omogućava kupovinu stolarije preko subvencionisanih kredita po veoma povoljnim uslovima i kamatnom stopom i od 2% na godišnjen nivou.

Program finansiranja projekata unapređenja energetske efikasnosti u 2012. godini predviđa finansiranje izvođenja radova i nabavku opreme kojim se unapređuju energetska svojstva objekata kao što su zamena spoljašnje stolarije, izolacija objekata, ugradnja kotlova, solarnih kolektora, opreme za sagorevanje biomase, toplotnih pumpi, ugradnju opreme sa automatskom regulacijom termotehničkih sistema.

U okviru subvencionisanih kredita omogućeni su dinarski kredit i kredit sa deviznom klauzulom po nešto drugačijim uslovima:

Karakteristike dinarskih kredita:

Iznos kredita       
 
u zavisnosti od kredite sposobnosti korisnika kredita max 1.500.000 DIN
Valuta kredita

dinarski

Rok otplate

do 60 meseci

Kamatna stopa

7.90% na godišnjem nivou (fiksna)

Učešće-depozit

bez učešća

Obezbeđenje kredita

bez žiranata do 650.000 DIN

Troškovi obrade kredita

1% jednokratno

Karakteristike kredita sa valutnom klauzulom - EUR:

Iznos kredita

u zavisnosti od kredite sposobnosti korisnika kredita max 15.000 EUR

Rok otplate

do 84 meseca

Kamatna stopa
2% na godišnjem nivou (fiksna)
Učešće-depozit

minimum 30% od iznosa fakture

Obezbeđenje kredita

bez žiranata do 5.000 EUR

Troškovi obrade kredita

0.5% jednokratno

Procedura
Uz profakturu iz SUNCAodlazite u Banku gde je potrebno da dostavite i zahtev za kredit overen od strane poslodavca, isplatne listiće za poslednja tri meseca i saglasnost za izveštaj kreditnog biroa. Realizacija kredita se vrši već u toku sutrašnjeg dana. Nakon realizacije kredita, SUNCE Vam dostavlja fakturu i kopiju fiskalnog računa koje je neophodno da u  roku od 30 dana od dana realizacije kredita dostavite Banci kao garanciju pred bankom da su sredstva od kredita namenski potrošena.

U SUNCU vlada veliko interesovanje za kupovinu stolarije pod subvencionisanim uslovima. Pozivamo Vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku date svom domu prepoznatljiv i elegantan izgled kakav zaslužuje uz pomoć SUNCE prozora i vrata. Za sve dodatne informacije o subvencionisanim kao i drugim kreditima uz pomoć kojih možete kupiti SUNCE stolariju pogledajte našu web stranicu suncemarinkovic.com ili nam se javite na telefone 034/330-870 u Kragujevcu i 011/6300-541 u Beogradu.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!