header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

SIGURNOSNA VRATA

05.07.2012


NOVO u ponudi SUNCA: sigurnosna vrata izuzetnih karakteristika po fantastičnoj ceni!Sigurnosna vrata danas sve više dobijaju na značaju. Svi znamo koliko je važna bezbednost doma i sigurnost naših ukućana, a na kraju i naše imovine koju smo sticali tokom života.
Postoji puno načina da osigurate bezbednost svog doma, a jedna od njih je svakako dobar izbor sigurnosnih vrata. Na tržištu trenutno postoji raznovrsna ponuda domaćih, kineskih i drugih vrata, zato treba pažljivo birati i doneti pravu odluku o kupovini. Predlažemo vam da pogledate sigurnosna vrata Kingdom koja se od nedavno nalaze u ponudi kompanije SUNCE.
KING SET
Sigurnosna vrata u varijanti Kingdom dolaze u varijanti od ojačanog čeličnog lima debljine od 2mm za štok i 1mm za krilo. Debljina krila je 7cm i ono je ispunjeno poliuretanskim saćem. Prednja stana vrata je obložena kvalitetnim medijapanom, dok je unutrašnjost ojačana metalnim šipkama.

Zaključavanje je u čak 10 tačaka čeličnim klinovima, s tim što uz kodiranu bravu dobijate komplet od šest ključeva. Izuzetnom izgledu ovih vrata doprinose i hromirani čelični prag, kao i čelična oplata. Sigurnosna vrata možete kupiti i u fantastičnoj boji trešnje i snežno beloj boji, a u ponudi su i varijante sa debljinom krila od 5cm ili 7cm.
   Naša sigurnosna vrata ne samo da su izuzetno jaka, već su i odličnog dizajna. S obzirom da dolaze u tri varijante mogu se uklapati u enterijere i eksterijere, bez obzira da li se radi o stanu ili kući.
S obzirom da su u SUNCU aktuelni izuzetno povoljni potrošački krediti preko Čačanske banke sigurnosna vrata možete dobiti i uz otplatu na više mesečnih rata.Za više informacija o ovom proizvodu pozovite naše službe prodaje u Kragujevcu i Beogradu na telefone 034 330 870 i 301 485 u Kragujevcu i 011 2 413 712 u Beogradu, a možete nas kontaktirati i putem e-maila office@suncekg.rs

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!