header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

NOVO U SUNCU: Sigurnosna vrata

05.07.2012

sigurnosna-vrata
Sigurnosna vrata danas sve više dobijaju na značaju. Stara dobra vremena kada smo ostavljali otključana vrata „samo dok skoknemo do prodavnice ili komšinice“ davno su prošla, kao i vreme kada smo molili rođake i komšije da nam obiđu stan i stvore utisak da neko boravi u našem domu dok smo na odmoru. Sve ove bezbednosne „mere“ odavno ne daju efekta, a stopa kriminala već duže je u porastu.

Postoji puno načina da osigurate bezbednost svog doma, a jedna od njih je svakako dobar izbor sigurnosnih vrata. Na tržištu trenutno postoji raznovrsna ponuda domaćih, kineskih i drugih vrata, zato treba pažljivo birati i doneti pravu odluku o kupovini. Predlažemo vam SUNCE sigurnosna vrata urađena po visoko-kvalitetnom italijanskom modelu sigurnosnih vrata, koja smo prezentovali na upravo završenom III Sajmu građevinarstva u Kragujevcu.
SUNCE sigurnosna vrata čine krila vrata i štok koji je izrađen od čeličnog lima debljine 2mm u jednom komadu što mu omogućava veliku čvrstoću. Vrata imaju i odličnu termozvučnu izolaciju koju osigurava mineralna vuna debljine 3cm kojom su vrata ispunjena celom površinom. Naša sigurnosna vrata izrađuju se po meri i željama kupca. Zato sigurnosna vrata više ne moraju biti ružna i ličiti na vrata tamnice. U SUNCU možete birati boju i teksturu vaših sigurnostnih vrata ili kombinovati dve boje na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani vrata, što Vam daje veliki izbor mogućnosti za uklapanje u Vaš životni i radni prostor.
U ponudi SUNCA nalaze se i raznovrsna ulazna aluminijumska panelna vrata, unutrašnja, klizna i industrijska vrata koja mogu biti jednokrina ili višekrilna, rolo, sa fiksnim delovima, sa otvaranjem prema unutra ili spolja... sve u zavisnosti od zahteva kupaca. U izradi vrata SUNCE prati trendove što uključuje ugradnju kovanih gvozdenih elemenata u i na staklene površine, čime se postiže efekat ekskluzivnosti, ali i sigurnosti. Posebna pažnja se posvećuje toplotnoj i zvučnoj izolaciji i protivpožarnoj bezbednosti. Izbor okova, pored funkcionalnog i bezbedonosnog faktora, zasnovana je i na visoko estetskim principima, pa je paleta okova raznovrsna, od mesinganih i niklovanih futurističkog izgleda, do kovanih gvozdenih i ručno izrađenih romantističko - renesansnog oblika. Pogledajte fotografije SUNCE vrata na našoj web adresi www.suncekg.rs u okviru galerije slika.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!