header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

Zavese u trendu

03.02.2015

Zavese su veoma važan detalj u prostoru, bez obzira da li se radi o spavaćoj sobi, kuhinji ili dnevnoj sobi. Zavese umekšavaju atmosferu i donose toplinu u svaku prostoriju, čineći je prijatnijom za boravak ljudi.
 
Izbor zavesa zavisi od vašeg prostora i ličnog ukusa. Postoje mnogi zanimljivi dezeni i dizajni koji će svaku zavesu učiniti posebnom, na vama je onda samo da izaberete.

One mogu biti svetlih boja, pastelne, ili u jarkim bojama i dezenima. Mogu se na različite načine kačiti na prozore i na ovaj način doprinositi estetskim efektima i atmosferi u prostoru.


Moderni materijali su izuzetno glamurozni, unose dramatičan efekat u prostor i pored svega ovo su – izuzetno funkcionalni.  


Materijale za zavese sa slike je kreirala kompanija Nya Nordiska i možemo slobodno reći da ih odlikuju osobine kao što su transparentnost, elegancija i efektnost. 


Transparentne zavese izgledaju kao da i nisu tu, elegantne će uneti dozu sofisticiranosti u svaki prostor.
Svaki od ovih materijala je moderan i odlikuje se izuzetno lakim održavanjem i čišćenjem što je samo još jedan, ali izuzento veliki, plus za ove glamurozne zavese.

Bez obzira da li neko traži dramatičan i upadljiv element u prostoru koji će postići upečatljiv efekat, ili je u potrazi za jednostavnim pratičnim komadom, ove zavese imaju i jedno i drugo.

Izvor: bravacasa.rs

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!