header

Blog najnovije vesti, dešavanja, akcije...

Kako uzeti mere i ugraditi PVC prozor

17.04.2012

 

Ukoliko želite da saznate kako se pravilno i tačno uzimaju mere za izradu prozora, pogledajte novi video kompanije SUNCE u kome smo na jednostavan način, u tri laka koraka predstavili ovaj posao.

Kada uzmete tačne mere prozora, možete nas pozvati i odmah dobiti cene prozora sa uslugom ugradnje ili bez, u zavisnosti od vašeg zahteva. Takođe, ukoliko odredite tačne mere možete odmah naručiti i izradu prozora što će uticati i na skraćenje roka isporuke.

Ukoliko bi ste želeli da ovaj posao ipak prepustite nama, pozovite nas i naši inženjeri će već narednog dana ili u dogovorenom terminu doći kod vas i uzeti precizne mere za izradu novih prozora. Dovoljno je da nas pozovete, kažete broj otvora na vašem domu koje želite da izmerite, i sa savetnicima prodaje dogovorite termin.

Ukoliko imate veštine ili majstorsko iskustvo, ili želite da budete sam svoj majstor pogledajte kako na jednostavan način možete ugraditi prozor.

Kao što ste imali prilike da vidite ugradnja prozora nije komplikovana. Ukoliko ipak niste sigurni u svoje veštine, ugradnju vaših novih SUNCE prozora možete prepustiti iskusnim majstorima iz SUNCA.

Bez obzira da li se odlučite da uzimanje mera i ugradnju prozora uradite sami ili u našoj režiji, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, informacije i savete. Kontaktirajte nas putem telefona 034/330-870 u Kragujevcu, 011-6300-541 u Beogradu ili e-mail office@suncemarinkovic.com

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!