Akcija

AkcijaProizvodi po promotivnim cenama

AKCIJA: NOVI AKCIJSKI MODELI PANELNIH VRATA

Nova građevinska sezona u SUNCU počinje akcijom! U okviru akcijske ponude predstavljamo čak osam novih modela panelnih vrata.

 

Osam sjajnih modela možete naručiti isključivo u salonima prodaje kompanije Sunce Marinković u Kragujevcu, Jagodini, Beogradu, Požarevcu i Aranđelovcu. Novi modeli panelnih vrata kombinuju inox detalje i klasične kornize. Dizajn je moderan, potpuno drugačiji u odnosu na standardne modele panelnih vrata iz ponude SUNCA.

Sa leva na desno modeli su: S53 Napoli, S52 Valeta, S51 Palermo, S50 Siena, S49 San Marino, S56 Frankfurt, S54 Hamburg i S54 Regensburg. Kao i do sada ulazna vrata su dostupna u širokom spektru boja iz RAL karte i dekorima drveta (osim modela S49 San Marino i S52 Valeta ).

AKCIJA: DRVO DEKOR PROZORi PO CENI BELOG PVC PROZORA

Od 01.septembra 2017. godine u SUNCE salonima u okviru akcije kupite PVC prozore u dekorima drveta po ceni belih PVC Fokus prozora. U okviru akcije možete naručiti i ulazna vrata model S48 Bergen u drvo dekoru po ceni belih vrata. Više informacija o akciji potražite od savetnika prodaje u SUNCE salonima u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Aranđelovcu i Požarevcu ili nas kontaktirajte na 034/330-870

PRATEĆI PROIZVODI NA AKCIJI

U prodajnim salonima SUNCA možete naručiti  prateće proizvode koji su na akciji po povoljnim cenama. U toku je akcijska ponuda za četiri artikla:

  • elegantnu silver sigurnosnu ručicu sa ključem za PVC prozore i balkonska vrata renomiranog švajcarskog proizvođača Hoppe po ceni od 21,98 € u dinarskoj protivvrednosti,
  • mali set za održavanje PVC stolarije po ceni od 14,99 € u dinarskoj protivvrednosti,
  • GECCO3 sistem za provetravanje  po ceni od 17,99 € u dinarskoj protivvrednosti, i
  • veliki set za održavanje PVC stolarije po ceni od 37,89 € u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!