Akcija

AkcijaProizvodi po promotivnim cenama

U 2019. POKLANJAMO 90 MESECI GARANCIJE

U 2019. godini slavimo 90 godina od osnivanja male bravarske radionice Aleksandra Marinkovića iz koje je nastala kompanija SUNCE Marinković.

Povodom ovog značajnog jubileja svim kupcima koji u toku ove 2019. godine ugovore zamenu stolarije poklanjamo 90 meseci garancije na proizvode naše kompanije. Uviđajući važnost preciznosti, stručnosti, pravovremenosti, profesionalnosti i kulture u poslu težimo da svaki naš prozor bude izuzetan. Tradicija od 90 godina nas obavezuje da nastavimo da stvaramo proizvode koji obezbeđuju sigurnost, uštedu i uživanje, polazeći pre svega od potreba i želja naših kupaca, ali i vrednosti naše kompanije - domaćinskog poslovanja i učenja.

VELUX & SUNCE AKCIJA

VELUX AKCIJA U SUNCU!

I ove sezone VELUX akcija! Uz svaki kupljeni VELUX krovni Standard prozor dobijate opšivku sa termo i hidroizolacionim setom po ceni obične opšivke, a uz svaki kupljeni Standard Plus prozor dobijate opšivku sa termo i hidroizolacionim setom BDX po ceni obične opšivke + GRATIS parnu branu BBX.​ Akcija traje od 03.maja do 07.juna 2019. godine.

Uz to dobijate i 10 godina garancije koje kompanija VELUX nudi ukoliko su VELUX krovni prozori ugrađeni sa BDX termo i hidroizolacionim setom.  Uz Standard Plus prozore dobijate i trostruko staklo po atraktivnoj ceni, 10 godina garancije ali i dodatnu parnu branu BBX koja sprečava prodor vlažnog vazduha iz prostorije u izolaciju krova i štiti od pojave kondenzacije.

VELUX krovni prozori osvežiće enterijer vašeg potkrovlja, doprineti uštedi energije i obezbediti vam bolji komfort tokom cele godine. Odaberite jedan od modela krovnih prozora i balkonskih prozora, spoljašnjih i unutrašnjih tendi i roletni... Uzorak VELUX krovnog prozora možete pogledati u salonu kompanije Sunce Marinković u Kragujevcu.

 

AKCIJA: NOVI AKCIJSKI MODELI PANELNIH VRATA

Nova građevinska sezona u SUNCU počinje akcijom! U okviru akcijske ponude predstavljamo čak osam novih modela panelnih vrata.

 

Osam sjajnih modela možete naručiti isključivo u salonima prodaje kompanije Sunce Marinković u Kragujevcu, Jagodini, Beogradu, Požarevcu i Aranđelovcu. Novi modeli panelnih vrata kombinuju inox detalje i klasične kornize. Dizajn je moderan, potpuno drugačiji u odnosu na standardne modele panelnih vrata iz ponude SUNCA.

Sa leva na desno modeli su: S53 Napoli, S52 Valeta, S51 Palermo, S50 Siena, S49 San Marino, S56 Frankfurt i S54 Hamburg. Kao i do sada ulazna vrata su dostupna u širokom spektru boja iz RAL karte i dekorima drveta (osim modela S49 San Marino i S52 Valeta ).

AKCIJA: DRVO DEKOR PROZORi PO CENI BELOG PVC PROZORA

 

 

Još jedna sjajna akcija u SUNCU! Kupite PVC drvo dekor prozore po ceni standardnih belih PVC prozora Fokus.

 

U SUNCE salonima prodaje u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Aranđelovcu i Požarevcu kupite PVC prozore u bojama drveta po ceni Fokus prozora, a za detaljnije informacije možete nam se obratiti na 034/330-870. 

 

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!