Akcija

AkcijaProizvodi po promotivnim cenama

AKCIJA: DRVO DEKOR PROZORi PO CENI BELOG PVC PROZORA

Od 01.septembra 2017. godine u SUNCE salonima u okviru akcije kupite PVC prozore u dekorima drveta po ceni belih PVC Fokus prozora. U okviru akcije možete naručiti i ulazna vrata model S48 Bergen u drvo dekoru po ceni belih vrata. Više informacija o akciji potražite od savetnika prodaje u SUNCE salonima u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Aranđelovcu i Požarevcu ili nas kontaktirajte na 034/330-870

NOVI MODELI VRATA NA AKCIJI

Najpopularniji modeli aluminijumskih panelnih ulaznih vrata na sniženju. Izaberite jedan od modela u beloj, tamno braon boji (boja čokolade) RAL 8017 ili sivoj RAL 7016 boji (samo za model S37 Boston)

Zbog velikog interesovanja kupaca akcija sa sniženim cenama za navedene modele je produžena i traje do isteka zaliha.

Kupovinom SUNCE vrata napravićete prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. U standardnoj ponudi na raspolaganju Vam je veliki izbor od preko 60 modela PVC i aluminijumskih panelnih vrata savremenog dizajna koji može biti prilagođen originalnom stilu Vašeg doma, ali i Vašoj potrebi za sigurnošću. Ukoliko je Vašem domu potrebna dodatna sigurnost na raspolaganju su Vam sigurnosne brave i mehanizmi renomiranih proizvođača. SUNCE ulazna vrata su dugotrajna, otporna na vremenske uslove i veoma jednostavna za održavanje.

VELUX & SUNCE AKCIJA

Svim kupcima koji se odluče da u SUNCU naruče proizvode kompanije VELUX iz kategorija roletni i tendi odobravamo posebne uslove kupovine. Uz kupovinu VELUX roletni i tendi u SUNCU dobijate:

-          besplatnu podršku i savete inženjera

-          besplatnu specifikaciju

-          besplatan prevod uz isporuku odmah

-          brzu i laku montažu

Akcija traje do kraja sezone 2017.

 

PRATEĆI PROIZVODI NA AKCIJI

U prodajnim salonima SUNCA možete naručiti  prateće proizvode koji su na akciji po povoljnim cenama. U toku je akcijska ponuda za četiri artikla:

  • elegantnu silver sigurnosnu ručicu sa ključem za PVC prozore i balkonska vrata renomiranog švajcarskog proizvođača Hoppe po ceni od 21,98 € u dinarskoj protivvrednosti,
  • mali set za održavanje PVC stolarije po ceni od 14,99 € u dinarskoj protivvrednosti,
  • GECCO3 sistem za provetravanje  po ceni od 17,99 € u dinarskoj protivvrednosti, i
  • veliki set za održavanje PVC stolarije po ceni od 37,89 € u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!