Akcija

AkcijaProizvodi po promotivnim cenama

NOVOGODIŠNJI POPUST

Počeo je novogodišnji popust u SUNCU.


Prozori i vrata po merama vašeg doma, uz sniženje od 10%.
Posetite nas u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Požarevcu i Aranđelovcu ili pozovite na 034/330-870

 

AKCIJA: DRVO DEKOR PROZORi PO CENI BELOG PVC PROZORA

 

 

Još jedna sjajna akcija u SUNCU! Kupite PVC drvo dekor prozore po ceni standardnih belih PVC prozora Fokus.

 

U SUNCE salonima prodaje u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Aranđelovcu i Požarevcu kupite PVC prozore u bojama drveta po ceni Fokus prozora, a za detaljnije informacije možete nam se obratiti na 034/330-870. 

 

VELUX & SUNCE AKCIJA

VELIKA JESENJA VELUX AKCIJA U SUNCU!

Uz sjajne VELUX Standard Plus krovne prozore sa opšivkom sa termo i hidroizolacionim setom BDX, svaki kupac dobija GRATIS odličnu MHL spoljnu mrežicu.  Spoljašnja VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu, ujedno možete uživati u pogledu jer su spoljne mrežice prozirne. Akcija počinje 01.oktobra i traje do 30.novembra 2018. godine. 

 

AKCIJA: NOVI AKCIJSKI MODELI PANELNIH VRATA

Nova građevinska sezona u SUNCU počinje akcijom! U okviru akcijske ponude predstavljamo čak osam novih modela panelnih vrata.

 

Osam sjajnih modela možete naručiti isključivo u salonima prodaje kompanije Sunce Marinković u Kragujevcu, Jagodini, Beogradu, Požarevcu i Aranđelovcu. Novi modeli panelnih vrata kombinuju inox detalje i klasične kornize. Dizajn je moderan, potpuno drugačiji u odnosu na standardne modele panelnih vrata iz ponude SUNCA.

Sa leva na desno modeli su: S53 Napoli, S52 Valeta, S51 Palermo, S50 Siena, S49 San Marino, S56 Frankfurt, S54 Hamburg i S54 Regensburg. Kao i do sada ulazna vrata su dostupna u širokom spektru boja iz RAL karte i dekorima drveta (osim modela S49 San Marino i S52 Valeta ).

Prijavite se na SUNčani list

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!